http://www.kaposvarikepzesek.hu

 

A képzés tervezett indulása: 2024. január
A képzés díja: 159.000,- Ft/fő, mely mentes az adó alól
Vizsgadíj: 59.000,- Ft/fő, mely mentes az adó alól
A képzés ideje 80 óra / 8 nap + 1 nap a vizsga.
Helyszín:  Kaposvár
Programkövetelmény szám: 07133003
Bemeneti feltételek:
Nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség
Foglalkozás-egészségügyi szakellátóhelyi orvosi igazolás
Munkaterületre vonatkozó információk, betölthető munkakör:
Az ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő szakember ipari hőtechnikai rendszerek: kazánok, ipari kemencék, szárítók, gőzfűtésű hőcserélők fűtőolajjal vagy gázzal fűtött tüzelő berendezéseit szakszerűen, gazdaságosan és biztonságosan üzemelteti.
A rendelkezésére álló tárolókból biztosítja a berendezés tüzelőanyag ellátását, felkészíti, indítja, folyamatos üzemben tartja és leállítja a berendezést.
Munkája során ellenőrzi az üzemi paramétereket, és a jogosultsági szintjének megfelelő mértékben végrehajtja a szükséges beavatkozást.
Az üzemviteli dokumentációkat, üzemi naplót, anyag- és eszközvételezési tömböket és űrlapokat napra készen vezeti.
Informatikai ismeretei alapján képes a folyamatirányított, automata rendszerek működtetésére, a digitális üzemeltetési naplózás végrehajtására.
Ellátja a jogosultsági körébe tartozó épületfelügyeleti rendszerek, biztonsági berendezések ellenőrzését, a veszélyes anyagok, hulladékok, melléktermékek hatósági előírás szerinti kezelését.

Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő megnevezésű szakképesítés megszerzésére irányuló szakmai képzés.

 

A képzés tervezett indulása: 2024. január

A képzés díja: 159.000,- Ft/fő, mely mentes az adó alól

Vizsgadíj: 59.000,- Ft/fő, mely mentes az adó alól

A képzés ideje: 80 óra / 8 nap + 1 nap a vizsga. 

Helyszín: Kaposvár

Programkövetelmény szám: 07133003

Bemeneti feltételek:

Nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettségFoglalkozás-egészségügyi szakellátóhelyi orvosi igazolás

Munkaterületre vonatkozó információk, betölthető munkakör:

Az ipari olaj- és gáztüzelő-berendezés kezelő szakember ipari hőtechnikai rendszerek: kazánok, ipari kemencék, szárítók, gőzfűtésű hőcserélők fűtőolajjal vagy gázzal fűtött tüzelő berendezéseit szakszerűen, gazdaságosan és biztonságosan üzemelteti.A rendelkezésére álló tárolókból biztosítja a berendezés tüzelőanyag ellátását, felkészíti, indítja, folyamatos üzemben tartja és leállítja a berendezést.Munkája során ellenőrzi az üzemi paramétereket, és a jogosultsági szintjének megfelelő mértékben végrehajtja a szükséges beavatkozást.
Az üzemviteli dokumentációkat, üzemi naplót, anyag- és eszközvételezési tömböket és űrlapokat napra készen vezeti.Informatikai ismeretei alapján képes a folyamatirányított, automata rendszerek működtetésére, a digitális üzemeltetési naplózás végrehajtására.Ellátja a jogosultsági körébe tartozó épületfelügyeleti rendszerek, biztonsági berendezések ellenőrzését, a veszélyes anyagok, hulladékok, melléktermékek hatósági előírás szerinti kezelését.